På span..

Hej,

I inlägget innan måste ni mejla swebyme@gmail.com för att få tillgång till lösenordet. Det är för att innehållet kan vara lite för känsligt för vissa läsare just nu. Lite senare kommer jag att publicera det öppet men inte just nu av ren omtanke.

Jag brukar bjuda på mig själv och det mesta, men just nu går det inte helt enkelt. Hoppas ni har förståelse. Tack! Önskar er det bästa denna onsdagkväll. Ni är så många här inne nu så jag känner lite att jag måste tänka om. Ska jag finnas kvar på hjältevadshus.se. Vill man kanske bara läsa om husbygge eller blir det tråkigt med bara ritningar och bygglov, inga personliga känslor och livet själv?! Vi får se, ska fundera på några varianter jag fått erbjudande om, men kram på er alla iallafall.

Vi är nyss hemkomna ifrån Rasmus innebandymatch mot ”kompislaget” ifrån Floda.

Stinna tonåringar, 14-15 åringar..huha Rasmus är 14 om mindre än 3 månader..

Jag och Mollsan tog en sväng till 2 möbelhus innan matchen, efter att vi släppt av Rasmus vid träningshallen lite tidigare. Bästa att ha en dotter som tycker om att hänga med mig till dessa affärer. Hon har mycket tankar och idéer om sit rum.

Helt klart inspirerad till många saker som händer just nu på fixfronten, det håller mitt humör uppe just nu. Bra att fokusera när det stormar runtomkring ibland.

J

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s