Godmorgon ifrån….

…en fröken med en magbacill….

Från mitt perspektiv….

Jag har inte varit sjuk på säkert 5 år, jag är i stort sätt aldrig sjuk. Så när jag någon gång ibland blir det, är det med stor dos. Höll ut till klockan 13 på kontoret igår innan jag var rädd för att det skulle hända en olycka. Grön i ansiktet packade jag ihop mig själv och åkte hem och mådde så dåligt och hade ont i hela kroppen. Hade ett snack med toalettstolen på kvällen också man tackar. Har inte haft någon matlust sedan i söndagskväll och kanske är det den grillade kycklingen vi åt eller en dos av vinterkräksjukan vem vet. Ont i huvudet och magen. Har sovit jättemycket och skulle behöva stoppa i mig något. Vågar inte ännu kanske lite blåbärssoppa på sin höjd.

Status husförsäljning…..

Vår husförsäljning går sådär och jag läste Dagens nyheter att hela marknaden är svajig just nu, vi har inte pratat så mycket mer än att vi kanske väntar. Eftersom vi vet att ett sådant här hus idag att bygga kostar runt 5,5 om man ska ha alla tillval vi valt som liggande panel, öppen spis, stenbänkar i fönster, dyrare materialval i kök, badrum, altaner och 60 lass utfyllnad på tomten. Och det känns inte rätt i hjärtat. Folk som lägger ett bud kan ju alltid hoppas, men vi tänker inte sälja ett hus värt mer för mindre än det är värt bara för marknaden just nu är darrig. Så vi får väl ta ett beslut efter sista visningen denna helg. Livet får stå på paus lite och vi får hitta en lösning så det fungerar för oss härhemma helt enkelt. Trots allt så kan vi isåfall lägga energin så länge på utsidan och göra klart den och njuta av vår och sommar.

Hoppas du mår bättre än jag, ska försöka få i mig lite blåbärssoppa nu, har lite inspirerande trädgårdsbilder att visa dig sen. Tänker om vi skulle bo kvar ett tag kan vi behöva skissa på en plan.

J

Annonser

6 reaktioner på ”Godmorgon ifrån….

 1. Hej. Tycker nog du uppskattad värdet lite, lite, liiiite granna. 5,5 milj att bygga!😂😂. Tomt typ 1.2 sedan huset max och då säger jag max 3 milj. Detta är inkl tillvalen. Sedan bor ni i ” Angered ” vilket också påverkar intresset. För 5,5 milj får du en riktig kåk för. Inte en trekantig standardvilla.

  Gilla

  1. Nej det har jag inte, här i Gunnilse säljs nu fem tomter med vår som du kallar ”trekantiga” villa för 4,975000:- och då är det standardvilla allt annat får du välja till typ liggande panel, grått regnsystem, takpannor, kamin, marmor/sten i fönster utfyllnad av tomt, målning av hus i bästa kvalitetsfärg. Vi la 650000:- på tillval. Så tyvärr är du helt ute och cyklar Linnéa. Däremot ser inte marknaden ut som den gjort tidigare därför är det läge att kanske inte sälja! Ha en fin dag och hoppas du får ihop din kalkyl.

   Gilla

  1. Vad vi gör är vår ensak när det kommer till pris och siffror, det läskiga är att det låter som du varit i vårt hus på visning. Lite creepy faktiskt. Hela du är riktigt läskig, ett riktigt nättroll som gömmer dig bakom en dold Ip-adress. Bye Bye darling härinne på bloggen har vi harmoni och kärlek så varsågod och läs någon annan blogg. Tack och hej!

   Gilla

 2. Vem är du Linnea? Du låter som Jenni säger som en riktigt konstig och obehaglig människa. Tack för en superbra blogg och lycka till med allt! ♥♥♥

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s