Lördagsmood..

Godkväll eller snart godnatt i stugan…

Helgernas aktivitetsläge och hetsen inför en lördagsvisning av huset upprörde känslor i den här damen, som inte riktigt var med när detta bestämdes i veckan (vi kom överens om inga visningar på helger med barnen pga. aktiviteter som heter duga).

Är man väldigt pedantiskt och gillar ordning och reda är det ett rent stressmoment extra att dagen till ära få rodda med detta själv. Mitt hjärta gjorde nog ett par extra slag innan jag, Rasmus och Molly åter tog hamsterburen under armen och hoppade in i bilen för att åka till cheerleadingträningen i Frölunda, ett under att jag skrapade ihop mig själv i den stunden. Inser att vi aldrig varit en familj, jag har alltid roddat mina barn och han sitt barn. Det har inte riktigt funnits en VI-familj. En reflektion vilket gör att det blir liksom ingen skillnad igentligen, jag har på sätt och vis ändå varit ensamstående i en slags familj vilket är en sorglig bild även om det funnits lyckliga delar.

Jag och Rasmus fick en mysig egenstund när vi hade 2h att slå ihjäl. Vi fikade och körde till elektronikbutiken och spanande in ett par saker. Köpte även en laddningssladd att ha liggandes i bilen.

Så idag har jag varit extremt låg. Det blev för mycket även för fröken fix, jag känner bara för att vara tyst orkar inte och vill inte. Därför är det så mycket bättre att skriva av sig.

Det är ju ändå en ”upplöst familj” som lever i det här huset och alla har vi personliga saker som vanligtvis SKA finnas i ett hus men inte finns på en visning. Det ska städas bort och plockas undan. Ändå såg jag att jag missat ta bort Mollys vattenglas på hennes sängbord och Rasmus hade en tröja som hängde på fladdermusfåtöljen. Ja ja no worries vem bryr sig! Idag gör inte jag det iallafall, inte efter en morgon i ett personligt kaos.

Men det blir bra det här vi har något på gång med huset nu i skrivande stund en liten förhandling som ser positiv ut. Vi vet mer på måndag/tisdag.

Imorgon har jag ännu en dag framför mig som betyder lika mycket som den 22 mars. Molly fyller 10 år, hon blir tvåsiffrigt den lilla fröken. Alltså det är ju lite märkligt att barnen fyller så nära varandra i tid. Så det blir att fixa våffelfrukost imorgonbitti.

Imorgon ska jag ruska om mig själv, köra en tidig powerwalk innan jag fixar frukost på sängen till Mollsan. Ska åter bli mitt forna jag. Måste finna styrka för att sätta igång projektet att hitta ett område och en lägenhet jag vill bo i. Har bokat skidsemester för nästa år påsken 2019. Tänker också sätta mig själv och barnen på ett flyg på semestern i sommar. (Blir ett inlägg imorgon om det)

Jag tänker vara singel och njuta av att bygga upp mitt lilla bo igen, just nu känns ny relation så långt borta, den är på en avlägsen plats och kanske inte alls faktiskt som det känns just nu. Vill inte, orkar inte. Ska bara vara själv och njuta av att umgås med mina barn till 100 %. Det är målbilden just nu. Kanske är ensam starkast, ibland är tanken lockande mooohaaaa.

Detta var en brutalt ärlig text ifrån hjärtat. Hoppas ni inte glömmer ställa klockan även om det här i Göteborg inte är läge att ställa fram utemöblerna. Dagen imorgon blir lite kortare men vi får ljuset tillbaka.

Godnatt på er,

J

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagsmood..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s